Lax med sparris o brysselkål!
Somon cu sparanghel si barza de bruxelles!
Lax - I ugn med fisk kryddor och citron
Sparris - I panna med bara lite olivolja ovanpå
Brysselkål - Samma panna men over de har jag lagt lite pepper och vit balsam-vinägar(2tsk)
Vitlökssås (Hemgjort) - Grekisk Yoghurt 0%fett blandat med vitlök och basilica ( salt och pepper)
Kan blanda torr tomater eller feta ost (valfri)
Somon - La cuptor cu condimente pentru peste si putina zeama de lamaie
Sparanghel - La tigaie cu foarte putin ulei de masline
Varza de bruxelles - In aceiasi tigaie, am pus putin piper si otet balsamic alb( 2 lingurite)
Sos de usturoi(facut in casa) - Iaurt grecesc 0%grasime amestecat cu usturoi si busuioc (sare si piper dupa gust)
Se pot amesteca si rosii uscate sau branza feta ( la alegere)
Comentarii
Trimiteți un comentariu